Cursus verzorging hondjes

Als iedereen dit zou weten, zouden een hoop lijden voor hondjes voorkomen worden en zouden dierenarts 30% minder vaak bezocht worden.

Alleen vandaag met
%
korting

piet-dierenarts-200

"Een online training geven is nieuw voor mij.
Daarom maak ik het nu tijdelijk zo goedkoop,
omdat ik aan het einde van jou wil weten wat je van de training vond."

Deze aanbieding is geldig voor:

Na deze cursus kan je:

 

Als dierenarts naar je hond kijken

     Je weet hoe je belangrijke medische problemen bij jouw hond kan signaleren en voorkomen.

Hersengymnastiek, je hebt samen ontdekt wat de leukste oefeningen samen zijn.

     Zo zorg je dat jouw hond nog lang bij de tijd blijft

Spelletjes en truckjes, om hondjes actief te houden.

     Dat betekend een gezonde hond waar je nog lang van kan genieten.

Wat zelfs de meest liefdevolle baasje niet weten

7 belangrijkste praktische opdrachtjes
- Als iedereen deze zou doen en kennen, zouden dierenarts 30% minder bezoekjes krijgen.

Dat is toch hartstikke leuk?

piet-dierenarts-200

"Met deze cursus voorkom je onnodig lijden en ongemakken bij jouw hond (en kan je andere hondenbezitters van kloppend advies voorzien)"

Alleen vandaag 60% korting.
Van 100 voor 40 euro.

De cursus bestaat uit:

 

1. Verzorging
Fysiek

 


Mijn doel is dat je 1x minder per jaar naar de dierenarts hoeft met deze kennis, dat betekend dat we onnodig lijden (en stress) bij jouw hond voorkomen.

 

2. Verzorging Mentaal

 


Oudere hondjes spelen minder, daardoor gaan hun hersentjes achteruit. Deze modules omvatten o.a. oefeningen om jouw hondje bij de tijd te houden. Waardoor jouw hondje lang fit en gelukkig blijft.

 

9 weken
lang

 


De kan direct beginnen in de online omgeving. Daarnaast ontvang je 1x per week een email met de les van die week.

Zodat jouw hond “ het goed doet” zoals ik dat zeg; Een mooie vacht, geen onnodige honden stank en goede ontlasting.

piet-dierenarts-200

"Ik ben sinds 2006 dierenarts en werk al jaren vrijwillig met honden in arme landen, omdat ze geen baasje hebben die naar ze uitkijkt.
Jij kijkt wel uit naar jouw hondje, daarom wil ik jou leren hoe je makkelijk voorkomt, dat jouw hondje niet onnodig lijdt en naar de dierenart moet. ( zoals 30% van mijn hondjes problemen voorkomen had kunnen worden)"

9 uitgebreide video lessen

Waarin ik je stap voor stap leer, hoe jij het best mogelijke baasje bent die je kan zijn. Lessen staan in een online omgeving, waar je alle video’s vindt, ook zijn de video’s uitgeschreven en teksten zijn ondersteund met plaatjes.

Voor de digibeten onder ons:

Omdat sommige mensen moeite hebben met computers, stuur ik 9 weken lang, 1 nieuwe les per email, zodat je de video en de tekst ook uit je email kunt volgen. Je ontvangt dezelfde info als in de “leeromgeving” nu ook eens in je mailbox. Ook voor jou wil ik het lekker makkelijk maken, fijn toch?

Ik doe al jaren televisie werk bij SBS6 Beestengeluk, En neem ik de dierenitems bij RTL De Grote tuinverbouweing, voor mijn rekening. Omdat ik het leuk vind. En omdat ik mensen wil leren om onnodige ongemakken voor honden te voorkomen.

Piet-Dierenarts-cursus
Piet-telegraaf
Piet-robstuinverbouwing
Piet-beestengeluk
piet-dierenlot
Piet-koffietijd

Deze aanbieding is geldig voor:

Vragen:

Is betalen op internet eigenlijk wel veilig:

Ik heb een SSL certificaat dat betekend dat onze website veilig is, daarnaast maken we gebruik van Molli, dei de betalingen afhandelt, dit is een Nederlands bedrijf wat bijna alle online betalingen in Nederland afwikkelt.

Werkt online leren eigenlijk wel?

Omdat ik begrijp dat online misschien spannend is, heb ik niet alleen video’s gemaakt maar ook, teksten geschreven. Danaast leg ik alles in begrijpelijk taal uit. Je kunt alles ook rustig teruglezen.

Ik heb al mijn hele leven honden, heb ik er dan wat aan?

Wat als je alles al weet wat je vertel? Ik ben heel trots op dit product dat ik dit heb gemaakt! Als je het gevoel hebt dat je niet enorm geholpen bent, en je geeft at binnen 14 dagen aan, dan krijg je zonder vragen, je geld terug. En houd je toegang tot het programma.

Hoezo ga je me leren kijken als een dierenarts dat kan toch niet?

Ik heb inderdaad een 5 jarige universitaire studie gedaan, waar ik heb geleerd, vrijwel alle huisdieren kan behandelen tegen vrijwel alle ziektes en aandoeningen. Als ik me richt op senior hondjes, dan zijn 80 % van de kwaaltjes en problemen terug te herleiden naar deze tien Lessen die ik geef. Ik leer je heel praktisch naar je hond kijken en laat vooral heel veel overbodige informatie weg. Zodat jij alleen leert wat relevant is voor jouw senior hond en heb grotendeels leert onderzoeken zoals ik dat ook doe. Ik leer je waar de meeste baasje een foutje maken of niet scherp op zijn.

Kan ik ook andere honden helpen als ik klaar ben?

Naast het voorkomen van ongemakken en pijn bij jouw hond, heb je voldoende kennis om andere hondenbzitters meer te leren hoe ze beter voor hun hond kunnen zorgen. Dat is juist mijn bedoeling..:-)

Niet goed geld terug

In deze cursus verzorging heb ik hele mijn hart en ziel gelegd, ik ben er dan ook trots op. Want: MIJN MISSIE is om hondjes gelukkiger te maken (daarom ben ik dierenarts geworden) en ze onnodig lijden te voorkomen. Waar ook in de wereld.
Vind je de cursus binnen 14 dagen, toch niks, dan past het niet bij, even goede vrienden, en krijg je je geld terug. Dan neem ik alle risico, leuk voor jou toch?

PS

Hoe beter het werkt dat jij deze curus koopt,
Hoe minder ik in Nederland geld moet verdienen,
hoe meer ik in het buitenland Gratis dieren kan blijven helpen,
die geen baasje hebben die naar ze uitkijkt.

Alleen vandaag 60% korting.
Van 100 voor 40 euro.