Cursus Versterk de band met je hond

Voor ervaren hondeneigenaren die nog meer willen leren over de omgang met:
- Stress
- Andere honden
- Mensen

Ik neem samen met de experts in Nederland, alles met jou en je hond door, om te onderzoeken waar jullie samen in uitblinken, zodat de band met je hond nog beter wordt.

verzorging-piet

De cursus bestaat uit:

Omgaan met stress, andere honden en andere mensen.

Nieuwe vormen van belonen

Hersenwerk van basic naar performance

Behendigheid

piet-dierenarts-200

"Ik ben sinds 2006 dierenarts en werk al jaren vrijwillig met honden in arme landen, omdat ze geen baasje hebben die naar ze uitkijkt.
Jij kijkt wel uit naar jouw hondje, daarom wil ik jou leren hoe je makkelijk voorkomt, dat jouw hondje niet onnodig lijdt en naar de dierenart moet. ( zoals 30% van mijn hondjes problemen voorkomen had kunnen worden)"

10 uitgebreide
video lessen

10 uitgebreide video’s waarin ik samen met de beste experts van Nederland jou de nieuwe en beste tools geef zodat jij en je hond een nog beter team zijn. Met video’s, geschreven teksten, emails ik haal alles uit de kast, zodat jouw hond en jij voor altijd een dreamteam zijn.

tekst

tekst

Wie is Dierenarts Piet

Ik doe al jaren televisie werk bij SBS6 Beestengeluk, En neem ik de dierenitems bij RTL De Grote tuinverbouweing, voor mijn rekening. Omdat ik het leuk vind. En omdat ik mensen wil leren om onnodige ongemakken voor honden te voorkomen.

Piet-telegraaf
Piet-robstuinverbouwing
Piet-beestengeluk
piet-dierenlot
Piet-koffietijd

Overtuigd? Begin vandaag nog!

Een aantal vragen:

--- Is betalen op internet eigenlijk wel veilig:

Ik heb een SSL certificaat dat betekend dat onze website veilig is, daarnaast maken we gebruik van Molli, dei de betalingen afhandelt, dit is een Nederlands bedrijf wat bijna alle online betalingen in Nederland afwikkelt.

--- Werkt online leren eigenlijk wel?

Omdat ik begrijp dat online misschien spannend is, heb ik niet alleen video’s gemaakt maar ook, teksten geschreven. Danaast leg ik alles in begrijpelijk taal uit. Je kunt alles ook rustig teruglezen.

--- Ik heb al mijn hele leven honden, heb ik er dan wat aan?

Wat als je alles al weet wat je vertel? Ik ben heel trots op dit product dat ik dit heb gemaakt! Als je het gevoel hebt dat je niet enorm geholpen bent, en je geeft at binnen 14 dagen aan, dan krijg je zonder vragen, je geld terug. En houd je toegang tot het programma.

--- Hoezo ga je me leren kijken als een dierenarts dat kan toch niet?

Ik heb inderdaad een 5 jarige universitaire studie gedaan, waar ik heb geleerd, vrijwel alle huisdieren kan behandelen tegen vrijwel alle ziektes en aandoeningen. Als ik me richt op hondjes, dan zijn 80 % van de kwaaltjes en problemen terug te herleiden naar deze tien Lessen die ik geef. Ik leer je heel praktisch naar je hond kijken en laat vooral heel veel overbodige informatie weg. Zodat jij alleen leert wat relevant is voor jouw hond en heb grotendeels leert onderzoeken zoals ik dat ook doe. Ik leer je waar de meeste baasje een foutje maken of niet scherp op zijn.

--- Kan ik ook andere honden helpen als ik klaar ben?

Naast het voorkomen van ongemakken en pijn bij jouw hond, heb je voldoende kennis om andere hondenbzitters meer te leren hoe ze beter voor hun hond kunnen zorgen. Dat is juist mijn bedoeling..:-)

piet-verzorging-cursus-geld

Niet goed geld terug

In deze cursus heb ik hele mijn hart en ziel gelegd, ik ben er dan ook trots op. Want: MIJN MISSIE is om hondjes gelukkiger te maken (daarom ben ik dierenarts geworden) en ze onnodig lijden te voorkomen. Waar ook in de wereld.
Vind je de cursus binnen 14 dagen, toch niks, dan past het niet bij, even goede vrienden, en krijg je je geld terug. Dan neem ik alle risico, leuk voor jou toch?

PS:

Hoe beter het werkt dat jij deze curus koopt,
Hoe minder ik in Nederland geld moet verdienen,
hoe meer ik in het buitenland gratis dieren kan blijven helpen,
die geen baasje hebben die naar ze uitkijkt.

Begin vandaag nog!